Qui som?

Ja al 1898 Solà Raventós es dedicava a l’elaboració i criança de vins a la seva finca del “Maset de la Verdera”, i fou al 1925 quan es van elaborar les primeres ampolles de cava.

És des de l’any 1987 que passa a ser un projecte personal del Pere que junt amb la seva dona fan realitat el somni de poder elaborar el cava tal i com el comprenem i estimem. Des de l’any 2018 el seu fill Guifré els acompanya en el viatge.

Més de 100 anys d’història en que posem tot el nostre esforç en l’elaboració d’un cava de gran qualitat lligant tradició i innovació!

Innovació i tradició

A Solà Raventós sempre hem conjugat tradició amb innovació en una producció limitada per tal de garantir la maxima qualitat dels nostres productes. 

És per això que hem optimitzat i modernitzat els processos productius per aconseguir elaborar grans caves mantenint l’ecència i història de la Cava en l’edifici original on es porta elaborant des de l’inici de Solà Raventós.

elaboració

Actualment a Solà Raventós fem una petita producció de unes 20.000 ampolles, posem la màxima cura en cada part del procés per assegurar l’excel·lència d’aquests. El celler és gestionat pel Pere i en Guifré, una micro-producció de 2 persones!

Dins la consigna de cava de criança els nostres caves es comprenen entre els 2 anys i els 5 anys de temps d’envelliment, determinant per l’assoliment de la seva excel·lència, caràcter i elegància.

Els nostres elaborats estàn disponibles a la Cava, Restaurants, Botigues especialitzades i la Botiga Virtual

*Si vius fora, a l’apartat de “On?” també aparèixen els nostres importadors.

Vols que estiguem en contacte?

Si voleu saber més sobre cava o estar al dia de les nostres notícies ens podeu seguir a: