Actualment esteu veient Com refredar el Cava?

Com refredar el Cava?

Alguna vegada us heu preguntat quina és la millor manera de refredar el Cava a casa? Et donem 4 senzills passos per arribar a la temperatura òptima.

Indicar que existeix una temperatura de tast que rondaria els 8-10ºC i una de consum que estaria entre els 5-6ºC, nosaltres amb aquestes indicacions intentem arribar a aquesta darrera temperatura ja que creiem que és com s’hauria de disfrutar el cava a casa.

1

Posar 1 dia abans de l’àpat o del seu consum a la nevera. D’aquesta manera li donem temps a assolir la temperatura sense un xoc tèrmic excesiu.

2

Des de la nevera posar 30 minuts abans del seu consum al congelador. Així aconseguim baixar aquests últims graus de temperatura fins assolir la temperatura de consum.

3

Ha arribat el moment de servir el cava  a la copa inclinant-la i omplint només fins la meitat, recordeu d’agafar la copa per la seva tija (ajuda a no escalfar el cava). Sempre és molt més recomenable omplir la copa poc i sovint per mantenir la temperatura el màxim possible.

4

Finalment és qüestió de mantenir la temperatura de l’ampolla a mida que anem servint, la millor manera és amb un cubell amb aigua i gel. Una bona alternativa és una funda de gel.

Esperem que aquestes instruccions us permetin gaudir del cava en la seva màxima esplendor, són les mateixes que fem servir nosaltres a casa.

 

Salut i Cava!

Guifré – 29/01/2019

 

Aquest article té 6 comentaris

 1. quininitono

  Hostitu. Que bo….. Aixi es fa cultura..

  Visca el cava i els cavistes!!!!!!

 2. Pere

  Eixina ho porte fent fà ja molts anys, després d,’una lliso magistral del gran Pere Sole pels anys 1995

 3. dmuniza01@gmail.com

  Ens ha funcionat prou bé ! Tenim una setmana al davant per agafar més pràctica…

Deixa un comentari