1

Informació del Cava

Reserva, segon any d’envelliment en ampolla, amb cupatge de Macabeu, Xarel·lo, i Parellada únicament de primeres, o sigui, premsat suau sent suficient per suportar el seu envelliment.

Nota de cata:

Groc llimona bombolla abundant de mida mitjana gens agresiva amb bona intensitat, aromes frescos de fruites blanques, es un cava molt saboros ideal per degustar en el principi com aperitiu també al final de l’apat acompanyan els postres, molt refrescant.

Collita:

2019 – 30% Macabeu / 30% Xarel·lo / 40% Parellada

2020 ECOLÒGIC – 40% Macabeu / 30% Xarel·lo / 30% Parellada 

Reserva, segon any d’envelliment en ampolla cupatge elaborat principalment amb Monastrell, Pinot Noir i en menor quantitat de Trepat.

Nota de cata:

Mitja maceració carbonica que li confereix un color cirera intens i lluent, bombolla fina i lleugera, amb una marcada corona i bona intesitat d’aromes afruitats, agradable al paladar recordant en boca fruits vermells, notes de pastisseria, cremos. Un cava molt personal ideal com aperitiu, acompanyant arrosos, carpaccios i com no en els postres.

Collita:

2019 – 40% Monastrell / 40% Pinot Noir / 20% Trepat

2020 ECOLÒGIC – 50% Monastrell / 30% Pinot Noir / 20% Trepat

Gran Reserva, tercer any d’envelliment en ampolla cupatge tradicional de Macabeu, Xarel·lo i Parellada, una part molt important del vi base és elaborat amb most flor per aguantar bé l’envelliment sense patir oxidacions.

Nota de cata:

Groc intens, amb bombolla fina i constant i amb bona integració del carbònic. Bon pas de boca amb fruita i final amb puntes amargues. Un cava molt polivalent maridant perfectament amb entrants, peix i carn, és a dir un cava perfecte de principi a final del àpat.

Collita:

2017 – 35% Macabeu / 40% Xarel·lo / 25% Parellada

2018 – 30% Macabeu / 40% Xarel·lo / 30% Parellada

2019 – 40% Macabeu / 40% Xarel·lo / 20% Parellada

Gran Reserva, cupatge de les varietats Macabeu, Xarel.lo i Parellada amb una petita part de vi base d’un any anterior, això li confereix bon cos i un marcat caràcter.

Nota de cata:

Groc daurat net i lluent amb bombolla fina ben introduida en el medi degut al seu llarg envelliment, notes de fruits secs en especial l’ametlla, es un cava que marida perfectament amb carns vermelles, caça i rostits o sigui en el plat principal de l’àpat.

Collita:

2016 – 40% Macabeu / 40% Xarel·lo / 20% Parellada

2017 – 40% Macabeu / 40% Xarel·lo / 20% Parellada

2018 – 40% Macabeu / 50% Xarel·lo / 10% Parellada

Gran Reserva, elaborat amb most flor de les varietats tradicionals Macabeu, Parellada i predominant el Xarel·lo per aguantar el seu llarg envelliment.

Nota de cata:

En el tast apreciem un groc daurat, net i lluent amb una bombolla fina, rosari constant i una marcada corona, uns aromes intensos de llarg envelliment amb notes de brioix, pa calent. Un pas de boca franc i net bona acidesa, el carbònic i alcohols ben integrats amb notes afruitades de poma, meló, amb un final llarg i persistent. Cava molt recomanable per acompanyar delicatesen foie, ibèrics, formatges i gaudir d´un gran cava.

Collita:

2016 – 30% Macabeu / 55% Xarel·lo / 15% Parellada

2017 – 30% Macabeu / 50% Xarel·lo / 20% Parellada

2018 – 30% Macabeu / 60% Xarel·lo / 10% Parellada

Consells pel Cava

On trobar Solà Raventós?

* Opcions només disponibles a Espanya. Fora d’Espanya consultar “Restaurants i Comerços” on apareixen els nostres importadors o enviar un correu a cava@solaraventos.com.